Hoitelen puutarhaani vyöhykkeellä viisi

torstai 19. heinäkuuta 2012

Yksi "vaivainen" varsi vainTähän liljaan on sälytetty paljon toiveita ja odotuksia. Siinä on vain yksi varsi, toisen nappasin rikkakasvien myötä pois. Kaksi pulskistuvaa kukkanuppua, niitä pitää joka päivä tarkkailla, aukeneeko tänään, huomenna, milloin?

Ostin kokeeksi yhden ainokaisen Marhanliljan sipulin viime syksynä. Jos kukka vastaa odotuksia, niin silloin pitänee ostaa muutama lisää, kuka se nyt yksin tahtoo kasvaa.
4 kommenttia:

 1. Maasta se pienikin ponnistaa! Upea nousu!
  Katselin tuota Mandala-sivustoa! Ihania! Itsekin olen tykännyt joskus tehdä mandaloita ja koulussa teetätin aina oppilailla. He tykkäsivät. Paperilla oli ympyrä valmiina. Siitä oli helppo jatkaa, eikä koskaan tullut kahta samanlaista.

  Nuo Mandala-jutut alkoivat niin kovasti kutkuttaa. On pakko saada maalata tulevan talven aikana...ihan pakko!

  VastaaPoista
 2. Ei muuta kuin suti heilumaan. Itsekin virittelen maalaustarvikkeita kuntoon, sillä aikomus on taas muutaman vuoden paussin jälkeen aloittaa "taiteilu".
  Otahan osaa Mandala haasteeseen, sillä voi viritellä harrastuksen alkuun. Harmittaa vain, kun en itse enään pysty öljyillä maalaamaan, mutta onhan ne kyllä ne öljyttömät öljyvärit, hmmm...

  VastaaPoista
 3. Kiitos, taidan liittyä, kunhan kahvilaltani kerkiän. Oletko kokeillut liitupastellivärejä? Niihin viimeksi olen tutustunut. En oikein tykännyt akryyliväreistä, kun kerran kokeilin. Tuntui etten saanut niitä 'elämään'.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen käyttänyt pastelleja akvarellin kera. Alun teen akvarellilla ja sitten pehmennän ja vahvistan pastelliliiduilla. Pidän lopputuloksesta, nuo akryylit ovat kyllä aika ikävät, mutta olen niillä hieman maalannut ja ajattelin kyllä nyt joitain töitä niillä tehdä.
   Kesä on kyllä sellaista aikaa, että ei tahdo keretä kaikkea tekemään, puuhaa on niin paljon.

   Poista