sunnuntai 3. kesäkuuta 2012

Hiukan eteenpäin



Sunnuntai päivä alkoi hieman valjuissa merkeissä. Lauantaina satoi vettä ja tuuli, ei ollut intoa möyriä pihamaalla, mutta ehkä tänään.
Vettä ei kuitenkaan satanut ja ajattelin hieman katsastaa josko jotain paikkaa kohentelisin.




Kävin innolla "yrttimaani" kimppuun. Nostelin muutamat kuunliljat nurmikolle ja viskelin vuorenkilven juurakoita pois yrttien tieltä. Jonkun aikaa touhusin, mutta ei, kyllä tämä tuntuu toivottomalle. Hiki puskee pintaan pienen urakoinnin jälkeen, apua pitää saada.
Eihän tuo pläntti  suuren suuri ole, mintenkähän saan siihen mahtumaan ne suuri suuntaiset ajatukseni.





Apua sain ja tulos on tässä, eipä siinä nuorimies kauan multaa käännellyt, kun jo aika paljaalta näytti.
Kovin pieneltä tuo alue tästä kulmasta kuvattuna näyttääkin, pieneni entisestään. Se tuo pläntti on sellainen pitkän mallinen, leveyttä on jotain 4-5 metriä ja pituutta 7-8 m, tulikohan hieman Lapinlisää, no, huomenna mitataan. Huomenna täytyy myös poistella noita juuria ja suunnitella käytävät sekä istutukset.
Toivotaan, ettei vettä aivan kaatamalla tule, sillä olisi kiva saada tämäkin tontin nurkka työn alle.




1 kommentti:

  1. Vesi jo riittäisi. Minullakin meinasi hukkua koko ruusutarha. Salaojitusta ja putkia olen kaavaillut. Mutta uskon, että kyllä tulee se kuiva kausikin vielä. Sitten haikaillaan veden perään.

    Mutta kun ne rikkakasvitkin ovat voimakkaina!
    Puhtia sinulle!

    VastaaPoista

Kesä 2023 ehti jo syksyyn

 Kesältä laittelen kuvia, kunhan ehdin käydä niitä läpi. Tässäpä muutama nyt ens alkuun. Nämä vain sen vuoksi, että kokeilen avata uudestaan...