Hoitelen puutarhaani vyöhykkeellä viisi

sunnuntai 5. heinäkuuta 2015

Vinttikaivon metsästystäTarkoitus oli tehdä pieni kierros ja löytää oikea vinttikaivo. Samalla kuvaisin tielleni osuneet sillat ja muut kaivot.Ensimmäinen silta, joka putkahti esiin, oli aika uusi kaarisilta. Se johdatti kulkijan ruskean veden yli. Silta täytyi kuvat kahteen kertaan, sen verran viehkeä se oli.Tämä nyt ei ole oikeastaan kaivo, vaan vesiposti, ei lainkaan viehkeä.Seuraava silta oli sitten kylmää rautaa, mutta kaiteet ja kulku lämmintä puuta. Tuo möykky kaiteella on varis.
Kaivo, joka on riisuttua mallia, ei sankkoa killumassa narun varassa. Tämä on kuitenkin ihan käytössä joskus ollut, joten kuvataan.Tässä kaivo, jossa kaksikin sankkoa. Nouseekohan tästä vielä vettä, hellepäivän uuvuttamille kukkasille.

Kovin oli köykäinen retki, mutta kyllä sen vinttikaivon vielä kuvaan ihan aidossa ympäristössä.

4 kommenttia:

 1. Kivan näköinen tuo ensimmäinen silta. Tuosta vanhasta kaivo kuvasta tuli sellainen jännä olotila. Aivan kuin olisi ollut jostakin kauhuleffasta suraan ja myös kuva kertoo eletystä historiasta. :)
  Kyllähän tuo vesipostikin tuohon hyvin mahtui muiden joukkoon, eipä se niin huonolta loppujen lopuksi näytä!! :)

  VastaaPoista
 2. Kiva postaus! Ihanat tunnelmalliset kuvat!

  VastaaPoista
 3. Puinen kaarisilta on todella hieno. Ollapa joki ja silta.

  VastaaPoista
 4. Kaivo on todella ihana, eipä tuollaisia enään missään näe. Sillat on myös kiehtovia kuvattavia, se laulu finlanderssien " hiljaiset sillat" on hieno kappale

  VastaaPoista