Hoitelen puutarhaani vyöhykkeellä viisi

maanantai 8. huhtikuuta 2013

Puutarhatapahtuma


Järjestämme Oulunsalossa Puutarhatapahtuman 8.6. 2013, joka on lauantaina. Tuota päivää edeltää viikon kestävä puutarha-aiheinen taidenäyttely, joka on myyntinäyttely ja järjestäjänä on taideyhdistys Ultramarin.

Kutsumme kaikkia puutarhasta kiinnostuneita tapahtumaan. Toimitilamme pihamaalla järjestämme esim. taimienvaihtoa, myyntiä, mahdollisesti myös puutarhaan liittyvää somistetta, esim. pieniä uniikkeja patsaita, sekä puutarhakirppis olisi mahdollista järjestää.

Tapahtumasta tulisi osallistujien näköinen, tule ja tuo tullessasi esim. vaihtotaimet tai kirppistuotteet sekä vaihdettavat tuotteet. Tapahtuma on täysin ilmainen, tehdään se yhdessä.

Jos nyt tämä tavoittaa Oulun ympäristöstä ja kauempaakin kiinnostuneita, niin voit laittaa tänne kommenttia, niin pistän sinulle tulemaan osoitteen mihin voit sitten laittaa s-postia.

7 kommenttia:

 1. Voi pahuspahuspahus!!!:( Just tuollaista tapahtumaa oon odottanut ja just tuona viikonloppuna on Oulun puutarhayhdistyksen kesäreissu, jonne olen lähdössä mukaan...ärrinpurrin...Hei,oletko sinä lähdössä seuraavana lauantaina Särkän perennataimistolle pohjoisten puutarhabloggaajien kesätapaamiseen? Jos,mietittäiskö kimppakyytiä?

  VastaaPoista
 2. Kyllä näillä näkymin lähtisin ja olisi toinenkin henkilö kiinnostunut ja kimppakyyti olisi mieleen, mutta itsellä ei ole etes ajokorttia eikä tällä toisellakaan, mutta kustannukset jaettaisiin;)

  Harmi, kun menee päälekkäin ja varmaan sinne puutarhayhdistyksen reisulle on sitten muitakin lähdössä. Sen tapahtuman onnistuminen riippuu niin paljon osallistujista, mutta ainakin siellä näyttelyssä pääset käymään, eikö;?

  VastaaPoista
 3. Mukava tapahtuma!!! Voi kun on kaukana ;) Vaikka onhan tämäntapaisia täälläkin, joka kesä olen ollut parissa -kolmessa mukana ja itselläkin on ollut muutaman kerran :)

  VastaaPoista
 4. Niin on. Hyvin kaukana meiltä;)))! Jännää saada katsella kuvia ja lukea tapahtumasta sitten kun julkaiset ne täällä blogissasi:)!/Anja

  VastaaPoista
 5. Missä se toimitila on?? Tuun kyllä ihailemaan puutarhataidetta. Ja jes, mulla on auto ja autossa tilaa Särkän reissulle :)

  VastaaPoista
 6. Tuli muutos suunnitelmiin.Eli en sittenkään lähde sinne puutarhayhdistyksen reissulle joten pääsen kuin pääsenkin tapahtumaanne. Niin,ja se Särkän reissuhan on perjantaina,14.6...meni päivät sekaisin tuolla aiemmin.

  VastaaPoista
 7. Hieno idea! Toivottavasti saatte paljon osanottajia! Sinulle on tunnustus blogissani:)

  VastaaPoista