torstai 17. tammikuuta 2013

Tintti etsii seuraa



Hei, mitäs sinä siinä nökötät. Aika kylmä tänään, meinaa varpaita paleltaa, entäs sulla? Oletko jo kauan paikallas seisoskellut, kun tuota lunta on pikkaisen turkissa vai joko kömmit talvipesästä.





Mitä siellä alhaalla näkyy, kun noin intensiivisesti tuijottelet, etkä jouda juttusille vai onko kuulon vienyt pakkanen.




He haloo, vois sitä jotain sanoa. Kylmä tässä tulee. Jos ei kerran juttu luista, niin taidan tästä häippästä.
Täytyy mennä osinkoille, on noita ruokailijoita aika paljon. Murkinaa pitää yrittää saada, jotta yöstä selviää.

Kiirettä pitää pienillä siivekkäillä, välillä ne näkyvät istuvan lumisilla oksilla ja pörhistävät höyhenensä, jotta saisivat hieman lämpöä. Pieni levähdys ja taas ruoka-astioille, onneksi on tarjoilu pelannut.

4 kommenttia:

  1. Voi...:) tintti löysi kaverin. Mun blogissa ois sinulle puutarha-aiheista haastetta pohdittavaksi :)

    VastaaPoista
  2. Lintuja on kiva seurailla! Ruokitko lintusia? Meillä on ruokalaudat monessa paikkaa ja niitä on kiva katsella. Lintulaudalla näkee myös hieman tuntemattomampiakin lintuja:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä minä niitä ruokin ja aika paljon erilaista muonaa on niille tarjolla. Tänä vuona on tuo lajikirjo ollut vähäinen, mutta joskus on saanut etsiä määritystä kirjoista. Odotn kevät puolella uusia lajeja vieraileen;)

      Poista

Kesä 2023 ehti jo syksyyn

 Kesältä laittelen kuvia, kunhan ehdin käydä niitä läpi. Tässäpä muutama nyt ens alkuun. Nämä vain sen vuoksi, että kokeilen avata uudestaan...