Hoitelen puutarhaani vyöhykkeellä viisi

sunnuntai 4. maaliskuuta 2012

Kevät aurinko valloittaaKevät aurinko ryntää niin voimallisesti ikkunoiden kautta sisään, että jonkin asteista suojaa täytyy talven näännyttämille kukille tarjota.
Kyllä tuo valoisuuden lisääntyminen saa ihmeitä aikaan, niin meissä ihmisissä kuin noissa hoidokeissamme.

Johan noita joitakin siemen pusseja on tullut hankittua, mutta vasta ensi kuussa ajattelin niistä osan multaan piilottaa. Viime vuonna tuli tuo esikasvatus aloitettua liian aikaisin, mutta nyt hidastelen sen kanssa.
Hirveästi tulevaa kasvukautta en ole suunnitellut, kun olen noiden orkideoiden parissa häärinyt. Eiköhän sitä aikaa ala löytymään muuhunkin touhuiluun, pidentyneiden päivien innoittamana.

Sanotaan että maaliskuu humauttaa ja kyllähän tuo hangen pinta laskeekin huimaa vauhtia. Lämpötila erotkin yön ja päivän välillä on melko suuret, on kantohankien aika.
4 kommenttia:

 1. Eipä sitä malta olla siemeniä laittamasta multaan.
  meillä on jo Tomatit taimella. Näinköhän tuli laitettua liian aikaisin, sitä ei vieä tiedä.

  Mukavaa alkanutta viikkoa sinulle!

  VastaaPoista
 2. Mikään ei voita kevätaurinkoa!

  Kissanpennun omistaja ei voi olla koskaan liian aikaisessa nuissa siemenasioissa:D Kerkee katsos aina uusimaan homman, katastrofin kohdatessa. Näin meillä tänä keväänä.

  VastaaPoista
 3. Kevät aurinko tekkee ihmisen iloiseksi ja saa nauttia kevään heräämisestä,joutsenet palaa meidän iloksemme,kaikesta pitää voida nauttia elämässä,vaik ois kuin vaikeaa! Hieno blogi,johon nyt tupsahdin,tulen uudelleen♥.

  VastaaPoista
 4. Aivan ihania kukkia sulla siellä on kukassa!
  Ja kyllä multasormet syhyää jo tosi paljon!

  VastaaPoista