maanantai 26. syyskuuta 2011

Kuin kesäpäivänäEilen oli hieno ilma, mutta tänään on aivan mahtavan hieno syyspäivä, kuin kesä olisi tullut takaisin. Aurinko houkutteli pihalle touhuamaan ja kyllähän siellä töitä riittäisi.Kaivoin kukkapenkin laajennusta ja kärräsin multaa lisää penkkiin. Samalla siinä tonkiessani mietiskelin, että on kyllä lämmin ja niin ihanteellinen syksy. Onhan sitä vettäkin tullut, sen kyllä tunsi, kun nosteli märkää peltomultaa kottikärryihin.
Vaikka kuinka tulisi vettä, niin muutama aurinkoinen päivä saa unohtamaan viikon sateet.


                  


4 kommenttia:

 1. Täälläkin oli eilen oikein kesäinen päivä, mutta tänään on puolipivistä.
  Mekin ollaan tänään pihalla kaivettu ja siirretty kasveja.
  Totta on että aurinko ja lämpö saa unohtamaan sateen ja kylmä.
  Mukavia päiviä sinulle!♥

  VastaaPoista
 2. Olen todellakin samaa mieltä: Meidänkin valtavan pitkä 'sadekausi' om päätynyt kauniiden ilmojen syyskuuksi ja vips! - sadekausi on unohtunut;)))!Anja

  VastaaPoista
 3. Samat aatokset ja puuhat täällä tänään. toivotaan, että kivaa ilmaa vielä riittää, mulla on vielä perennapenkin laajennus vähän vaiheessa.

  VastaaPoista
 4. Kiitokset Sylvi,Anja ja elämäni matkat. Hyvin vielä ehtii ja jos ei ehdi, niin keväällä jatketaan, niiden penkkien ym.parissa;)

  VastaaPoista

Kesä 2023 ehti jo syksyyn

 Kesältä laittelen kuvia, kunhan ehdin käydä niitä läpi. Tässäpä muutama nyt ens alkuun. Nämä vain sen vuoksi, että kokeilen avata uudestaan...