maanantai 5. syyskuuta 2011

Syyskuun touhujaKanaverkolla verhoiltu lepotuoli sai viimein pehmusteet. Palleroinen poronjäkälä on kosteana pehmoisen näköistä. Päällystin ne osat jäkälällä, jotka humala oli jättänyt paljaaksi. Tuolin ruostumisprosessi on kesken, mutta kyllä tuolta raudoista jo ruoste pilkistää.
Tuoli on kuulema ihan hyvä istua se on testattu, vaikka ei omalta taholta. Poika siinä oli käynyt istumassa ja istuin osa olikin hieman notkahtanut, eihän se oikein aikuisen painoa kestä.Tuoli on sijoitettuna leikkimökin viereen, sembramännyn katveeseen. Tuo kallellaan oleva runko kuuluu unkarinsyreenille, jota kasvattelin rungollisena. Se olisi ihan hauskan näköinen, mutta tuo iso mänty jättää sen varjoonsa. Nyt olen tehnyt jo jotain yrttimaan hyväksi, vaikka tämä aloitus on ihan väärästä päästä. Ensin luon  ilmapiiriä, joka innostaisi itseäni työn touhuun. Haaveilin apupöydästä ja viikonloppuna sen sitten tein. Haaveet toteutui, kun otti itseään niskasta kiinni. Tällä hetkellä se on kaikennäköistä rompetta täynään, kun ajattelin käyttää tasoa erinäköisiin puuhailuihin.Odottaahan yrttimaan vierellä myös pöytä penkkeineen. Tämä kulma on jäänyt aina sellaiseen lapspuolen asemaan, mutta nyt aion nostaa sen arvoa. Tuohon apupöydän kohdalle paistaa aurinko viellä viiden aikoihin, joten tämä kulma kylpee auringossa aamusta iltaan.
Ensi viikolla minulla pitäisi olla apuvoimia käytössä, jospa saisin sitten vauhtia myös varsinaiseen pääkohteeseen, siihen yrttimaahan.6 kommenttia:

 1. Kiva tuo jäkälätuoli :) Sateen jälkeen
  voipi peppu kastua, kun siihen istahtaa.
  Mukavia puuhahetkiä!

  VastaaPoista
 2. Kiitos Sirpa, puuhailut jatkuu, mutta se on paljon riippuvainen auringosta, se saa syttymään.

  VastaaPoista
 3. Tuosta verkkotulista tuli ihanan näköinen.
  Hyviä ideoita on sinulla.
  Täytyypä otta mallia.
  Kerronpa Suloselleni jospa hän auttaisi minua tullaisen tuolin teossa.
  Mukavaa jatkoa syystouhuissa.♥

  VastaaPoista
 4. Kiitos Sylvi;)
  Tuota tuolia voisi muokata vuodenaikojen mukaan. Yksi ajatus ensi kesäksi kylläkin on, mutta pitäisi siirtää aurinkoisemmalle paikalle.

  VastaaPoista
 5. Ilmapiiristähän on paras aloittaa :D Miekin monesti aloitan jostain täysin epäoleellisesta, mutta jos se innostus nousee sieltä, silloin se on oikea tapa.

  VastaaPoista
 6. Kiitos Varjoyrtti;) Tämä touhuilu vie kohti päämäärää, toivottavasti!

  VastaaPoista

Kesä 2023 ehti jo syksyyn

 Kesältä laittelen kuvia, kunhan ehdin käydä niitä läpi. Tässäpä muutama nyt ens alkuun. Nämä vain sen vuoksi, että kokeilen avata uudestaan...