lauantai 13. elokuuta 2016

Uppoudun kesään


En nyt kesään, mutta kirjojen maailman pikkuhiljaa, vähän kerrassaan, voisin kyllä uppoutua.
Nyt tuntuu, että kesää on kestänyt jo pitkään ja vielä se jatkuu, vaikka syksyyn on jo käännytty ja niitä sateitakin aina välillä saadaan.
Monipuolinen anniltaan on kesä ollut tähän mennessä ja kaikenlaista on tullut koettua. Ei mitään maailmoja mullistavia juttuja, mutta omassa mittakaavassa merkittäviä.Kesäkuussa terassimme sai uudet kaiteet ja niitä voisi somistella, kunhan tässä tulee sellainen hetki, siis oikea hetki. 
Ideoita jos jonkinlaisia, ihan sellaisesta perinteisestä vähän luovempaakin, on mietteissä vilahdellut.
Naisaakkosista olen nyt lukenut F-kirjaimen. Se oli norjalaisen Karin Fossumin mielenkiintoinen rikoskirjallisuuden edustaja. Fossumilta on suomennettu useita kirjoja ja ehkäpä sitten palaan hänen kirjallisuutensa pariin, kunhan saan aakkoset käytyä loppuun.


Alla joitakin pieniä paloja puutarhasta, johon syksy hissuttelee hiljaa ja ihan kuin salaa. Päivä päivältä huomaa pieniä muutoksia, niin puutarhan kasvillisuudessa kuin säätilassa. Tulee, ei vielä hyytävän kylmä, mutta kuulakkaan raikas sää.
Heinäkuun muheva lämpö on väistynyt. Odotettavissa on kuitenkin aurinkoisia ja lämpöisiä päiviä, mutta se kaikkialta huokuva kostea lämpö, on poissa.
Tervetuloa lempeä syksy :)

6 kommenttia:

 1. Kiva blogi! Mukavaa, kun aina vaan löytyy uusia puutarhablogeja joita lukea.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hienoa kun löysit tänne ja jätit kommentin, nyt siis löydän myös sinun blogiisi :)

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Piha ei ole enään kukkeimmillaan, niin täytyy poimia yksityiskohtia :)

   Poista
 3. Ihania yksityiskohtia puutarhassasi. Pikkuhiljaa tuntuu kyllä tuo kesä vaihtuvan syksyyn ja lukuelämykset ja sohva kutsuvat ulkoilmaa enemmän =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin se menee, mutta jotenkin sitä jo odottaa, niitä syksyn yltäkylläisiä värejä :)

   Poista

Kesä 2023 ehti jo syksyyn

 Kesältä laittelen kuvia, kunhan ehdin käydä niitä läpi. Tässäpä muutama nyt ens alkuun. Nämä vain sen vuoksi, että kokeilen avata uudestaan...