tiistai 14. elokuuta 2012

Eilisiä tunnelmiaKesäpäivä kauneimmillaan ja siitä nauttivat kukkaset. Vuohenjuuri on päässyt siemenasteelle ja sitä kyllä riittää tällä mökillä, jossa luonto pyrkii valloittamaan takaisin kaiken. Muutama istutettu kukkanen yrittää sinnikkäästi pitää puoliaan, kuten tämä ukonhattu, joka urhoollisesti ojentelee nuppujaan vuohenjuuren kukintojen seasta.

Ilta oli yhtä kaunis kuin päiväkin. Järvi oli tyyni koko päivän ja kaihomielellä iltasella katselin auringonlaskun soutelijoita järvellä. Kun ihminen on vetämätön, niin monta hienoa hetkeä lipuu ohi. Vasta, kun oli liian pimeää, niin välkähti mielessä, olisinhan voinut veneen lykätä vesille. Mutta vielä on mökkipäiviä ja iltaruskoja edessä, joten...7 kommenttia:

 1. Auringonlasku on aina vaikuttava esitys.
  kauniit kuvat!!

  VastaaPoista
 2. Onpa kaunis maisema tuossa alemmassa kuvassa :)

  VastaaPoista
 3. Todella kauniita kesäisiä kuvia.
  Järvimaisemaan ainakin minä jaksaisin katsella vaikka kuinka kauan :)

  VastaaPoista
 4. Aivan mielettömän kaunis iltarusko! Noissa maisemissa varmasti sielu lepää. Ja kivoja ovat nuo siemenkodatkin, tietokoneen ruudulla näkee ne ihan uusissa ulottuvuuksissa, ei silmällä näe näin tarkkaan vaikka kuinka läheltä katsoisi.

  VastaaPoista
 5. Kaunis maisemakuva !

  VastaaPoista
 6. Aurinkoista sunnuntaita sinulle :) Kuvailija

  VastaaPoista

Kesä 2023 ehti jo syksyyn

 Kesältä laittelen kuvia, kunhan ehdin käydä niitä läpi. Tässäpä muutama nyt ens alkuun. Nämä vain sen vuoksi, että kokeilen avata uudestaan...